Fysiotherapie Meerveldhoven

Voetentraining

Behandeldoelen

  • Stevig en soepel maken van je voeten
  • Verbeteren en voorkomen van voet- en houdingsklachten
  • Minder pijnklachten 
RVM FYSIO MEERVELDHOVEN 810_9933 - 64 DEF - 64 web

Wat kunnen wij voor u betekenen als u klachten heeft aan uw voeten?

Heb jij last van je voeten? Een hallux valgus, hielspoor of een andere voetklacht? Door je voeten sterk te trainen, voorkom en verminder je voet- en houdingsklachten.  

Onze praktijk is aangesloten bij het landelijk Netwerk Erkend Voetentrainers. Dat betekent dat je bij voet- en houdingsklachten behandeld kan worden door een Erkend Voetentrainer.

Sinds begin 2022 is Natalie van Duijnhoven Erkend Voetentrainer in onze praktijk. Een Erkend Voetentrainer is een fysio- of oefentherapeut die bij voetklachten kijkt naar de houding en bij houdingsklachten kijkt naar de voeten.  

Erkend Voetentrainers volgen hun opleiding bij Voetentraining. Voetentraining ontwikkelt online trainingen voor mensen met voetklachten. Er zijn onder andere trainingen voor de hallux valgus (de scheve grote teen) , hielspoor, klauw- en hamertenen, mortons neuroom, hallux rigidus/limitus (stijve/ beperkte grote teen) en metatarsalgie (voorvoetpijn). Ook biedt Voetentraining een korte en krachtige training voor iedereen die zijn of haar voeten gezond wil houden. 

Door het trainen van de spieren in je voeten, maak je de voet weer stevig en soepel. Daardoor verminder en voorkom je voet- en houdingsklachten.  

Onze praktijk is aangesloten bij het landelijk Netwerk Erkend Voetentrainers. Dat betekent dat je bij voet- en houdingsklachten behandeld kan worden door een Erkend Voetentrainer. Sinds begin 2022 is Natalie van Duijnhoven Erkend Voetentrainer in onze praktijk. Een Erkend Voetentrainer is een fysio- of oefentherapeut die bij voetklachten kijkt naar de houding en bij houdingsklachten kijkt naar de voeten. Voor meer informatie kijk op onze website bij Voetentraining.

Belangrijk om te weten  

Wilt u informatie over Voetentraining of meteen een afspraak maken hiervoor, geef dit dan aan in uw aanmelding. Natalie zal dan contact met u opnemen voor aanvullende informatie vooraf en het inplannen van de afspraak.  

Volgt u al een online training van Voetentraining? Dan begeleiden wij u graag en deskundig. Wij zijn bekend met alle online trainingen van Voetentraining.  

Voor de behandeling van COPD heeft u een verwijzing van uw longarts nodig om in aanmerking te komen voor vergoeding vanuit de basisverzekering. Afhankelijk van de classificatie op deze verwijzing krijgt u per jaar een x aantal behandelingen vergoed vanuit de basisverzekering.

Voor de behandeling van COVID heeft u een verwijzing van uw huisarts of specialist nodig om in aanmerking te komen voor vergoeding vanuit de basisverzekering.