Fysiotherapie Meerveldhoven

Neurologische
aandoeningen

Wat valt er allemaal onder neurologische aandoeningen:

Neurlogische aandoeningen zijn aandoeningen die te maken hebben met verstoringen vanuit de hersenen of de daaruit tredende zenuwen. 

U kunt onder andere denken aan

  • CVA Cerebro vasculaire Accident
  • Multiple sclerose 
  • Polyneuropathie
RVM FYSIO MEERVELDHOVEN 810_9918 - 59 DEF - 59 web

Wat kunnen wij voor u betekenen als u een neurologische aandoening heeft? 

Neurologische aandoeningen hebben veel verschillende uitingsvormen. Waarbij de een last heeft van spasme heeft een ander een spraakstoornis. Daarom vinden wij het heel belangrijk om een goede intake en anamnese af te nemen. Via deze weg trachten wij uw problemen in het dagelijkse leven goed in kaart te brengen en daarbij de behandeldoelen op te stellen. Afhankelijk van uw behandeldoel stellen wij een behandelplan op. Deze kan bijvoorbeeld bestaan uit oefentherapie gericht kracht, conditie training of training van dagelijkse activiteiten. Ook het verminderen van spanning of het doorbewegen van armen of benen zijn mogelijke behandelvormen 

Belangrijk om te weten  

De meeste neurologische aandoeningen staan op de chronische lijst van Borst. Dit houdt in dat na de eerste 20 behandelingen de eventueel daarop volgende behandelingen vergoed worden uit de basis verzekering. De eerste 20 behandelingen komen voor uw eigen rekening of worden gedekt door uw aanvullende verzekeringen.