Fysiotherapie Meerveldhoven

Esther Stoker

esther

Esther

Fysiotherapeut

De keuze om Fysiotherapie te gaan studeren kwam voort uit mijn interesse voor mensen, het menselijk lichaam en sport en bewegen. Sinds 2000 heb ik mijn diploma op zak en heb ik met veel plezier het vak uitgeoefend. Werken als Fysiotherapeut is iedere dag weer anders, ik hou ervan om praktisch bezig te zijn en mensen te helpen.  

De eerste tijd heb ik in een verpleeghuis gewerkt, waar ik veel ervaring heb opgedaan binnen de geriatrie, revalidatie en de behandeling na een CVA. Na 10 jaar vond ik het tijd voor iets anders en ben ik de Zwanger Fit opleiding gaan volgen. Vervolgens heb ik drie jaar zwangerschapscursussen gegeven met het accent op veilig bewegen tijdens de zwangerschap. 

Toen kwam er een nieuwe uitdaging op mijn pad, want samen met mijn gezin mocht ik een paar jaar in het mooie Canada wonen. Na terugkomst in Nederland ben ik sportlessen voor mensen met lichamelijke klachten gaan geven. Sinds oktober 2020 ben ik ook werkzaam in deze gezellige praktijk. Het geeft me heel veel voldoening om lekker aan de slag te zijn met deze lieve collega´s en fijne mensen.