Fysiotherapie Meerveldhoven

Natalie van Duijnhoven

Natalie van Hikspoor

Natalie van Duijnhoven

Fysiotherapeut
Long- en vaat therapeut
Erkend voetentrainer

BIG-nummer : 19055337204

Mijn naam is Natalie van Duijnhoven. Ik houd veel van sporten en ben graag in beweging. Zodoende ben ik in 1994 begonnen met de opleiding tot leraar lichamelijke opvoeding aan de sportacademie in Tilburg. In 1998 heb ik mijn diploma daarvoor behaald. Deze educatieve sportachtergrond is voor mijn huidige beroep als fysiotherapeut een waardevolle aanvulling. Nadat ik in 2001 ben afgestudeerd als fysiotherapeut heb ik ervaring opgedaan in verschillende fysiotherapie praktijken voordat ik in augustus 2014 bij Fysio Meerveldhoven ben gaan werken. De persoonlijke, ontspannen sfeer en de leuke collega’s in deze praktijk maken dat ik hier met heel veel plezier werk.   

Gezondheid en kunnen blijven bewegen om zo lang mogelijk optimaal van het leven te genieten, zijn voor mij belangrijke waarden in het leven. Mensen met allerlei verschillende klachten helpen om een passende oplossing te vinden voor hun probleem. Met als kers op de taart het blije gezicht als mensen weer tevreden en met minder klachten naar huis gaan. Dat is het doel waarvoor ik me met veel plezier inzet.  

Ik ben naast algemeen fysiotherapeut, lid van Chronisch ZorgNet en gespecialiseerd in het behandelen van mensen met Long– en Vaataandoeningen. Dit zijn mensen met klachten door o.a. COPD maar ook COVID/ CORONA revalidanten en mensen met Perifeer Arterieel Vaatlijden (=claudicatio intermittens oftewel etalagebenen).   

Omdat mijn passie bij het wandelen en hardlopen ligt, heb ik me ook gespecialiseerd in het behandelen van voet- en houdingsklachten en ben ik sinds begin 2022 Erkend Voetentrainer.  

Daarnaast kunt u bij mij terecht voor het analyseren van uw hardlooptechniek met als doel om uw techniek te verbeteren of om van uw steeds terugkerende hardloopblessures af te komen.