Fysiotherapie Meerveldhoven

Met wie werken wij samen?

Chronisch ZorgNet

Fysio Meerveldhoven is aangesloten bij Chronisch ZorgNetZo kunnen we de beste zorg bieden volgens de laatste ontwikkelingen voor mensen met Longaandoeningen zoals COPD maar ook voor CORONA/ COVID-revalidanten en voor mensen met Vaatproblemen zoals etalagebenen (claudicatio intermittens). We werken binnen Chronisch ZorgNet nauw samen met huisartsen en specialisten maar ook met andere paramedische disciplines zoals o.a. ergotherapeuten en diëtisten. Heeft u hier vragen over dan kan onze collega Natalie van Duijnhoven u hier meer over vertellen. Voor meer informatie zie de website van Chronisch ZorgNet.

 

Thuiszorg organisaties

Fysio Meerveldhoven werkt samen met verschillende thuiszorg organisaties. In overleg met u bespreken we met deze organisaties hoe we voor u de meest optimale thuissituatie kunnen creëren. U kunt hierbij denken aan het bespreken van verschillende transfers die u in huis moet maken zoals bijvoorbeeld het in en uit bed komen. Daarnaast bespreken wij met de zorg ook de adviezen die wij aan u geven met betrekking tot het uitvoeren van uw dagelijkse activiteiten. Heeft u hier vragen over dan kan onze collega Aniek Borrenbergs u hier meer over vertellen.

Voetentraining.nl

Onze praktijk is aangesloten bij het landelijk Netwerk Erkend Voetentrainers. Dat betekent dat je bij voet- en houdingsklachten behandeld kan worden door een Erkend Voetentrainer. Sinds begin 2022 is Natalie van Duijnhoven Erkend Voetentrainer in onze praktijk. Een Erkend Voetentrainer is een fysio- of oefentherapeut die bij voetklachten kijkt naar de houding en bij houdingsklachten kijkt naar de voeten. Voor meer informatie kijk op onze website bij Voetentraining.  

RVM FYSIO MEERVELDHOVEN 810_9933 - 64 DEF - 64 web

Hier heb ik pijn.nl

Fysio Meerveldhoven is aangesloten bij de website Hierhebikpijn.nl. Hier kunt u online informatie vinden over uw klachten en blessures. Voor meer informatie zie de website: hier heb ik pijn

 

Podotherapeut

Voor podotherapie werken wij samen met Esther Coppens van Podotherapie Coppens
 

Pedicure

Wij werken samen met pedicure Caroline van der Loo van Meervoet.